Благо Джизъса: Путин е голям красавец, всички в България го харесват

Благо Джизъса: Путин е голям красавец, всички в България го харесват

Българският футболист на Оренбург Благой Георгиев коментира държавния глава на Русия Владимир Путин. “Мисля, че той е един от най-големите красавци изобщо в света. Много го харесвам и винаги говоря за него, в това число и докато съм в България. За мен той и Рамзан Кадиров са за пример”, заяви Джизъса в интервю за казанския сайт “Бизнес Online”.

“Дори, честно казано, в моята родина всички харесват Путин и Кадиров. Всички мои приятели и по принцип всички мои познати в България имат прекрасно мнение за президента на Русия”, добавя Благо.След дълги години по руските терени Георгиев е свикнал с местния живот, но има нещо, което не разбира: “Малко съм учуден как толкова много хора в Русия пият алкохол. Аз не пия и не пуша и нямам нужда от такива неща, за да се забавлявам”.

Договорът на 35-годишния Благо с Оренбург изтича в края на сезона, но той се надява да го продължи. Георгиев потвърди, че преди време е получил оферти от Динамо (Москва) и Локомотив (Москва), но не съжалява, че не се е стигнал до трансфер в някой от тези клубове.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти