Тервел Пулев: Не трябва да се подвеждам по емоцията на публиката (видео)

Тервел Пулев: Не трябва да се подвеждам по емоцията на публиката (видео)

Тервел Пулев също направи официална тренировка преди мача си на 28 май в "Арена Армеец" срещу поляка Якуб Войчик. Поради факта, че съперникът на олимпийския бронзов медалист от Лондон 2012 бе оповестен едва във вторник, самият Тервел призна, че не знае нищо за него, но това няма да се окаже особен проблем за него.

"Не съм го гледал. Треньорът изготви тактика - Борислав Бояджиев трябва да го питате, аз само изпълнявам указанията му, това е. Целта е да вземем победата, ако трябва и по точки, но да не се рискува. Не трябва да се подвеждаме по емоцията на публиката, която иска да види зрелище. Все пак, най-важна е победата", каза Тервел след края на своята открита тренировка.Той подгрява основното събитие на галавечерта в "Арена Армеец" - Кубрат Пулев срещу Кевин Джонсън за статута на претендент за световната титла на Международната боксова федерация.

Betfair предлага специална промоция за мача на Кобрата срещу Джонсън. Всички нови клиенти могат да заложат до 10 евро за  победа на Пулев при коефициент 5.00. При успех в сметката ще бъде кредитирана печалба под формата на безплатен залог. За участие в промоцията вижте пълните условия на сайта на Betfair.

Ще победи ли Кубрат Пулев американеца Кевин Джонсън в "Арена Армеец? Вижте коефициентите!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти