Гледай на живо

Югозападна Трета лига: Беласица (Петрич) - Вихрен (Сандански) 2:2

СДВР предприема сериозни мерки за сигурност за Вечното дерби

СДВР предприема сериозни мерки за сигурност за Вечното дерби

Столична дирекция на вътрешните работи предприема сериозни мерки за сигурност в деня на вечното волейболно дерби Левски - ЦСКА, което ще се играе в "Арена Армеец" на 22 февруари (сряда) от 19:30 часа. На сайта на СДВР се появи информация за организацията на реда преди, по време на и след мача.

Ето какво гласи съобщението:

На 22 февруари (сряда) от 19:30 часа ще се проведе среща между волейболните отбори на Левски и ЦСКА в „Арена Армеец". Във връзка с предстоящия двубой, ръководството на СДВР предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата. Преди, по време и след провеждането на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.
За сборен пункт на феновете на Левски е предвиден паркингът между сградата на Военното общежитие „5-и километър" и „София Тех Парк" откъм бул. „Асен Йорданов".

Привържениците на ЦСКА ще се събират на паркинга пред зала „Васил Симов" на бул."Асен Йорданов". Оттам и двете агитки ще бъдат съпровождани от полицейски екипи до „Арена Армеец", където на изградени тристепенни контролно-пропускателни пунктове полицаи, съвместно с представители на частната охранителна фирма, ще извършват щателна и стриктна проверка на всички посетители.
Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, носене на обемисти багажи и забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми). Конкретно определени служители ще имат ангажимент за недопускане на волейболната среща на лица, които имат съдебна забрана за просещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на съоръжението само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация.

Привържениците на Левски ще бъдат настанявани в сектор „А" и "В", като ще бъдат пропускани през входовете на сектор „А". Феновете на ЦСКА ще бъдат настанявани в сектор „С" и „D", а пропускането ще става през входовете на сектор „С".

Ангажимент по охраната на спортната среща има частна охранителна фирма, чиято задача е да следи за опазване на реда на територията на залата по време на провеждане на срещата.
За да бъде избегнато струпване, от СДВР съветват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на залата, които ще бъдат отключени в 17:30 часа.КУПИ БИЛЕТ за ВЕЧНОТО ДЕРБИ - ЛЕВСКИ - ЦСКА - ТУК!!!

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти