Гледай на живо

Югозападна Трета лига: Кюстендил - Чавдар 0:0

Полицията разминава агитките на Левски и ЦСКА при влизането за мача

Полицията разминава агитките на Левски и ЦСКА при влизането за мача

Сериозно полицейско присъствие в района на „Арена Армеец“ ще съпътства дербито Левски-ЦСКА утре. Проведени са поне пет срещи между символичните домакини и представителите на реда, като миналата сряда са прецизирани финалните мерки около мача в присъствието на представители на двата фенклуба. Сините фенове се събират в 17 ч. на паркинга на хотела при „4-ти километър“ като полицията ще бди за сигурността на автомобилите на запалянковците преди, по време и след срещата. В 17:30 ултрасите на Левски ще бъдат ескортирани към вход А1 на залата, откъдето ще могат да се настанят в сектор А (билети по 15 лв. и 20 лв. за двама родители с едно/две деца) и сектор В (билет от 10 лв.). Ученици и пенсионери ще влизат срещу 5 лева.

Зала „Васил Симов“ ще бъде сборният пункт за червената агитка. Ще се паркира пред нея, като служителите на реда отново ще следят да не се стига до провокации между феновете и до вандалски актове спрямо МПС-та. Пак там ще се продават билетите за дербито, а отделна каса при „Арена Армеец“ няма да бъде отваряна. Армейските привърженици ще минат от горната част на паркинга на към вход С1, като основната цел на полицията е да размине двете шествия във времето, за да нямат досег сини и червени помежду си при влизането в съоръжението. След мача едната агитка също ще трябва да изчака противниковите фенове да излязат от залата.

„Да оставим хората да се забавляват по своя си начин. Това е сблъсъкът на сезона, феновете са солта на нашето съперничество през годините“, заяви треньорът на ЦСКА Сашо Попов и изрази оптимизъм, че няма да има провокации извън нормалните. Дербито ще бъде охранявано от частна охранителна фирма, а полицията ще има разположени сили около „Арена Армеец“.

"Тема Спорт"КУПИ БИЛЕТ за ВЕЧНОТО ДЕРБИ - ЛЕВСКИ - ЦСКА - ТУК!!!

Още от Волейбол

Виж всички