Григор Димитров за връзката си с Никол: Не е лесно

Григор Димитров за връзката си с Никол: Не е лесно

Григор Димитров пристигна в София с приятелката си Никол Шерцингер. Двамата финтираха журналистите при кацането си на летище "София", като вместо да минат през ВИП изхода се смесиха с обикновените пътници. В следващите дни влюбените се разходиха из българската столица и похапнаха в италианската пицария на Лео Бианки, където към тях се присъедини и майката на световния №13 Мария Димитрова. Двете дами демонстрираха изключително близки отношения, публикувайки снимка, на която Шерцингер е гушнала жената, дала живот на най-добрия български тенисист.

"Очевидно Никол и майка ми добре се разбират, заяви през смях Григор Димитров в интервю за NOVA. - Тя в момента си почива и вероятно разглежда църквите. Самият аз в момента имам време само да тренирам, всичко друго оставям на втори план. Концентрирам се за мача в четвъртък."

А дали ще заведе приятелката си в своя роден град? "Ако остане време, може да я заведа в Хасково, но може би. Колкото за връзката – не е лесно. Двамата имаме натоварени програми, планирани ангажименти. Когато има разбиране и от двете страни, нещата се получават и има хармония", сподели още първата ни ракета.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти