Никол остави Гришо

Никол остави Гришо

Никол Шерцингер изостави половинката си Григор Димитров преди той да дебютира на Sofa Open. Певицата е напуснала България вчера рано сутринта. Тя се е качила на самолет за Франкфурт, излетял в 6,15 часа, а в Германия е щяла да направи връзка за Лос Анджелис. Въпреки поройния дъжд и ранния час - 5 сутринта, на ВИП терминала на аерогара "София" отново е бил "ловецът на звезди" Тодор Петров. Певицата е била изпратена от бащата на Димитров - Димитър Господинов.

"Никол пристигна с яке с качулка - в стил "кежуъл", за разлика от дрескода при пристигането си. С нея беше единствено бащата на Григор", разказа пред "Меридиан мач" Петров.

Именно в апартамента на Димитър Господинов в София Гришо отседна с 13 лета по-голямата от него американска поп звезда от Хаваите.

"Тя си беше направила специална прическа във фризьорския салон на кортовете на Малееви, издаде Петров. - Беше се приготвила, за да я снимат папараците в Лос Анджелис. Беше много красива, както винаги - с пусната дълга коса", допълни Петров.
Малко по-късно пък Никол публикува в "Инстаграм" снимка от Боянската църква, с която отбеляза 3 милиона посетители в социалната мрежа.
32 Григор Димитров и Никол Шерцингер заедно на Британските награди за мода

Още от Булевард

Виж всички