Нови успехи за пилотите на Flat-Out Motorsport в Бургас

Нови успехи за пилотите на Flat-Out Motorsport в Бургас

Варненските пилоти на Flat-Out Motorsport отново се представиха отлично, като записаха участие и победи във всички серии на проведеното през изминалия уикенд състезание. Шест автомобила от клуба се бориха за челните места в различните класове.

В серията с най-многобройни участници – Спорт, в клас RC4, Петър Обретенов отново се пребори за второто място, въпреки несправедливо наказание от страна на спортните комисари, което бе основание за изместването му в стартовата решетка с пет позиции назад, които пилотът навакса и по този начин затвърди втората си позиция в годишното класиране.

Иван Ангелов от АСК "ФЛАТ-АУТ" представи и най-новото попълнение в автопарка на клуба – Peugeot 206. С него той взе участие в серия Туринг, клас RC3 и спечели второто място. В същата серия, но в клас HC3 традиционният представител на клуба – Боян Стоянов /Renault Megane/ се класира на втора позиция. Последният бе награден и с третото място в генералното класиране за серия Туринг.

Много обрати в серия Макси спомогнаха на отбора да превземе почетната стълбичка в клас HC2 и в генералното класиране. Николай Георгиев зае първата позиция в класа и второ място в общото класиране за серията, след отпадането на основния претендент Пламен Камбуров /Mitsubishi Lancer Evo/. Ясен Обретенов /BMW E30/ се нареди веднага след него, както в класа – второ място, така и в серия Макси – трето място. Успешно, завърши и Стефан Либертинов /Fiat Uno/, който се класира трети в клас HC2.

При отборите АСК "ФЛАТ-АУТ" – Варна (Flat-Out Motorsports club) спечели второто място, благодарение на отличното представяне на всички пилоти. С този резултат клубът се придвижи и до втората позиция във временното годишно класиране.

Финалът на Шампионата по затворен маршрут на писта, който ще се проведе на "Серес" на 18 ноември 2017 година, ще изиграе ключова роля за определянето на крайните позиции в годишното класиране за състезателите на АСК "ФЛАТ-АУТ"

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички