Гледай на живо

Мартин Чой и актьорът Димо Алексиев преди "Еко 24 часа на България"

Без големи изненади в квалификациите за Indian Open

Без големи изненади в квалификациите за Indian Open

Първите два ранкинг турнира по снукър за сезон 2018/19 приключиха (Нийл Робъртсън спечели Рига Мастърс, а Марк Уилямс - World Open), за да отстъпят място в графика за квалификациите за Откритото първенство на Индия. Голяма част от звездите пропускат едно от най-непривлекателните откъм парични бонуси събитие в календара, но в действие ще видим някои от най-добрите.

Бившият световен шампион Стюърт Бингам се погрижи да не продължи заплашителния си спад в световната ранглиста и преодоля успешно пресявките за Indian Open. Той се справи с 4:1 с Крис Тотен, а друг от популярните майстори на щеката - Уенбо Лян - не даде нито един фрейм на Мичел Ман.

Един от предишните шампиони в Indian Open Майкъл Уайт не се отчете със сериозен брейк-билдинг, но преодоля ветерана Найджъл Бонд с 4:1. Джо Пери бе категоричен - 4:0 над Джо О’Конър, а Питър Ебдън се нуждаеше от решителен седми фрейм, за да прескочи Джейми Кларк.

Една от изгряващите звезди на китайския снукър Ян Бинтао се справи с 4:2 с Лео Фернандес, а пакистанецът Хамза Акбар реализира най-високия брейк в квалификациите - 135 точки при успеха с 4:2 над Роби Уилямс.

Квалификационните съперници на някои от най-високо поставените играчи все още не са известни (на Джон Хигинс, Джак Лисовски, Марк Алън, Нийл Робъртсън, Люка Бресел, Рики Уолдън и Шон Мърфи), като те ще бъдат определени с “уайлд кард”.

Още от Снукър

Виж всички