Джеки: Возиха Стоичков на хеликоптер, а сега го качват на пързалката

Джеки: Возиха Стоичков на хеликоптер, а сега го качват на пързалката

Легандарният капитан на националния отбор и ЦСКА - Георги Димитров, заяви пред Sportal.bg, че на юбилея на ЦСКА от ръководството на ЦСКА-София са возили Христо Стоичков на хеликоптер, а сега го качват на пързалката. Джеки смята, че дори и Камата да е взел пари от трансфера на Антон Недялков в САЩ, не е направил нищо лошо, тъй като е свършил работа. Бившият бранител обаче допълни, че до голяма степен Стоичков сам си е виновен, тъй като много добре знае с какви хора си има работа.

“Вижте, аз не искам да защитавам никого. Двете страни имат проблем помежду си и трябва да го разрешат. По този начин се отблъскват хората от стадионите. И аз съм изпадал в подобна ситуация и са ме атакували. В какво ли не са ме обвинявали. Като има нещо, им отговарям. Не си мълча, тъй като знам, че съм прав. Вечните легенди на ЦСКА са Пламен Марков, Пената и Джони. Тримата по партийна линия винаги са в ЦСКА.

Наскоро Христо Стоичков го возеха с хеликоптер, а сега се опитват да го пуснат по пързалката. Не знам дали Ицо е взел пари за трансфера на това момче (Антон Недялков), но дори и да го е направил, не виждам нищо лошо в това. Той е свършил работа и е получил комисионна. Нито е откраднал парите, нито са му ги подарили.

Но Стоичков до голяма степен сам си е виновен, тъй като много добре знаеше с какви хора се захваща да работи. Нали един път му даваха и взимаха акциите и го слагаха за треньор на фалирал отбор”, заяви Джеки пред Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти