Стоичков: Призовавам Гриша Ганчев да излезе и да каже взимал ли съм пари от него или ЦСКА

Стоичков: Призовавам Гриша Ганчев да излезе и да каже взимал ли съм пари от него или ЦСКА
Ще се прибера скоро в България и някои хора няма да припарят повече до стадиона, това искам да е ясно!
Легендата на българския футбол Христо Стоичков коментира трансфера на Антон Недялков от ФК Далас в Лудогорец. Името на Камата бе замесено в сделката, а това го накара да коментира ексклузивно случая по БНТ. „Добър вечер от Москва. Включвам се малко извънредно от Москва, не за да говорим за световното първенство, защото днес има хубави мачове, а по един друг повод. Днес се появиха някакви писания на някакви хора, които явно искат да бъдат известни, разни с прякори - не ги знам“, сподели Стоичков.
Бившият български национал призова собственика на ЦСКА-София Гриша Ганчев също да коментира случая. „Ще кажа един път завинаги. От 6 месеца не съм разговарял с Антон Недялков, нито съм го чувал. Дори му нямам телефона и не съм длъжен да му го имам. Не знам какви са и намеренията на Кирил Домусчиев. Призовавам Гриша Ганчев да излезе и да каже дали Христо Стоичков е получавал пари от ЦСКА. Дали той е плащал от името на клуба или свои лични пари на Христо Стоичков. „Чакам по най-бързия начин да стане, защото ако не стане, значи работата е гнила или на някой се плаща да говори тези неща“, завърши Камата.
Минути по-късно за Гонг Стоичков допълни: "Наистина искам лично Гриша Ганчев да заяви публично имам ли участие в тази сделка? Ако имам - къде са ми парите, в коя сметка, да покаже сметката, да каже в коя банка? Нали имам 20% собственост в отбора, тогава имам и пълното право да знам всички подробности до последната стотинка - какво и как се случва. Ще се прибера скоро в България и някои хора няма да припарят повече до стадиона, това искам да е ясно! От преди Нова година не съм чувал и виждал Антон, сега ме замесват в някакви схеми. Отново ще го повторя - лично чакам Ганчев да направи публично изявление, не чрез сайт или нещо подобно", допълни Христо Стоичков по темата.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти