Гледай на живо

Финал за Купата на БФС: Септември (U16) - ЦСКА - София (U16)

Скандалът не спира! Животното отправи обвинения и призова Стоичков на детектор на лъжата

Скандалът не спира! Животното отправи обвинения и призова Стоичков на детектор на лъжата

Най-великият български футболист Христо Стоичков беше призован на детектор на лъжата от Росен Петров – Животното. Тарторът на сектор "Г" излезе с обръщение във "Фейсбук", с което дава продължение на големия скандал в ЦСКА-София.

Припомняме, че преди два дни Животното скочи на Камата – според него голмайсторът на Мондиал'94 е натискал Гриша Ганчев да продаде Антон Недялков във ФК Далас. Освен това Животното написа, че Ицо е прибрал 400 000 долара комисионна от трансфера. След това носителят на "Златната топка" поиска от ефира на БНТ Гриша Ганчев да каже истината публично. В противен случай това би означавало, че някои хора взимат пари да говорят срещу мен, каза още Стоичков. Ганчев обаче отговори с ироничен тон в сайта на ЦСКА-София.

Ето какво написа снощи Росен Петров:

"Понеже не спирате да бълвате г*вна, във вторник ще поканя господина на детектор на лъжата да му лъсне голият г*з пред цяла България, но понеже предполага, че опорната му точка "цървул" ще бъде отново използвана, затова ще го направя публично по всички медии. Писна ми легендите ни да ни чук*т през гащите. Емо, Данчо, сега и Ицо, а да не изреждам и предишното поколение, хайде да видим голямата уста дали ще склони да седнем един до друг. Аз знам какво съм чул да говори, боли ме х*я дали ми вярвате, но като излезне истината чакам лично извинение от всеки един, който си позволи да с*ре по мен. А защо е взел пари, ми защото е бил такъв, май ви е къса паметта".

Още от БГ Футбол

Виж всички