ЦСКА 1948: Няма да успеят - нито да унижат Стоичков, нито да убият ЦСКА!

ЦСКА 1948: Няма да успеят - нито да унижат Стоичков, нито да убият ЦСКА!
Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с декларация по повод нападките от страна на ЦСКА-София към легендата на българския футбол и ЦСКА Христо Стоичков. Камата бе обвинен за трансфера на Антон Недялков в САЩ, като от "Армията" твърдят, че е натискал футболистът да бъде продаден заради тлъста комисионна. Стоичков и Гриша Ганчев вече проведоха диалог чрез медиите и изглежда, че с всеки един ден напрежението между тях расте.

Публикуваме декларацията на ЦСКА 1948 без редакторска намеса:
Скъпи колеги,

Представяме ви позицията на ръководството на ЦСКА 1948 по повод опитите на ребрандирания Литекс да клевети и унижава най-голямата футболна легенда на България Христо Стоичков.

"Юда предаде Исус за 30 сребърника, те предадоха футболният Христо(с) на България заради... обикновен ловешки бек. Но няма да успеят да го разпнат. Той е твърде високо, за да го стигнат.

Гавриха се със Спас, гавриха се с Ради, сега посегнаха на самия футболен Бог. Не за първи път – преди време го използваха като треньор, за да прикрият далаверите си. Сега пак се отъркаха във величието му, за да си пришият история, значимост и свещените четири букви.

Но какво очаквате от хора, чийто футболен идол е... Дока Мадурейра. За разлика от тях, ние знаем какво е Христо Стоичков за ЦСКА, за България, за футбола! И макар да бе подведен, ние винаги ще го уважаваме.

Армейци, картите паднаха! Цяла България разбра истината за „ребрандирания“ Литекс. Вече и децата са наясно, че един селски отбор с мафиотско ръководство е окупирал стадион „Българска армия“ и се подиграва на поколения армейци. Гаври се с иконите на родния спорт.
Няма да успеят - нито да унижат Стоичков, нито да убият ЦСКА! Ние минахме през ада и се завръщаме – остана едно стъпало и отново ще сме там, откъдето Ицо тръгна към върховете, за да се превърне в легенда."

От ръководството на ЦСКА 1948

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти