Гледай на живо

Финал за Купата на БФС: Септември (U16) - ЦСКА - София (U16)

Ел Маестро подпалил войната на “Армията”

Ел Маестро подпалил войната на “Армията”

Назначението на Нестор Ел Маестро за треньор на ЦСКА-София е предизвикало галактическата война на “Българска армия”, твърди “Меридиан мач”. Легендата Христо Стоичков, който има 20% от акциите в клуба, настоявал “червените” да бъдат поети от поляка Мачей Скоржа. Припомняме, че той дойде на преговори в България, но само ден по-късно стана ясно, че Ел Маестро ще води тима. Последното решение е лично на мажоритарния собственик Гриша Ганчев. Всичко това е предизвикало сътресение в отношенията между боса и Камата. От там тръгна и мълвата, че Стоичков е уредил преминаването на Антон Недялков в Лудогорец, за да си отмъсти.

Именно изненадващия трансфер на бившия футболист и капитан на ЦСКА-София в посока Разград извади наяве напрежението между Ицо и Ганчев на бял свят. Припомняме, че драмата стартира, след като тарторът на агитката Росен Петров - Животното, който е изключително близък със собственика на “червените”, атакува директно Христо Стоичков, обвинявайки го, че е “натискал” за трансфера на Недялков в Далас, като е взел 400 хил. евро комисионна от сделката. Освен това фенът намекна, че именно Модерния ляв е съдействал за последващия трансфер на защитника в Лудогорец.

Обвинението на Животното изкара извън нерви Стоичков, който поиска публичен отговор от Гриша Ганчев по темата. Ицо намекна, че нападките към него от фена са платени и заплаши, че “някои хора няма да стъпят на “Армията”.

Гриша Ганчев отговори на Стоичков, но с доста саркастичен и шеговит тон, като така и не изясни въпроса дали застава зад твърденията на Росен Петров. Според запознати, Камата не е останал доволен от този отговор и е много вероятно напрежението между двамата да продължи да се повишава в следващите дни.

“Меридиан мач”

Още от БГ Футбол

Виж всички