Обновеният шоурум на Audi в Пловдив отвори врати

Обновеният шоурум на Audi в Пловдив отвори врати

На 7 ноември с официална церемония бе открит обновеният шоурум на Audi в Пловдив. Акцент на събитието беше прeдставянето на изцяло новия Audi Q8, както и на спортния Audi RS5.

На вечерното събитие присъстваха повече от сто клиенти и любители на марката, представители на икономическия и социален елит на региона. Изпълнителният директор на Порше БГ и Порше Интер Ауто и управителят на продажбено-сервизния комплекс прерязаха символично лентата. Маркус Татцер подчерта, че е изключително удовлетворен от стабилното търговско представяне на марката в региона, което е довело и до решението за инвестиция в развитието и модернизирането на шоурума.

Порше Пловдив удвои площта си и след реконструкцията е разположен на 1 500 кв.м. В изложбената част на шоурума са представени десет актуални модела на марката. Сервизът е оборудван със съвременна техника, в съответствие с актуалните корпоративни стандарти и професионалните изисквания на марката Audi. Оторизираният вносител доставя ежедневно резервни части, което допринася допълнително за качеството и скоростта на сервизните услуги. Обслужването е на ниво, което отговаря напълно на европейските норми и се основава на дългогодишния търговски опит и квалификация на служителите в продажбено и следпродажбено обслужване.

Порше Пловдив е сертифициран Audi Gebrauchtwagen:plus дилър, заводска програма за сертифицирани употребявани автомобили.

Продажбено-сервизният комплекс в близко бъдеще ще бъде оборудван и сертифициран за продажба и поддръжка на предстоящите изцяло електрически модели на марката.

Желаещите да посетят Порше Пловдив могат да направят това всеки делничен ден от 9.00 до 18.00 ч. и в събота от 10.00 до 14.00 ч.

Гледайте най-вълнуващите състезания от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти