Клубове от Европа се целят в Брадли Гънтър

Клубове от Европа се целят в Брадли Гънтър

Един от най-класните волейболисти на Хебър (Пазарджик) и топреализатор на тима Брадли Гънтър има оферти от други страни за следващия сезон 2020/2021 година, пише BGvolleyball.com.

Европейски клубове ухажвали напористо канадския диагонал след изключително успешния сезон с „тигрите“. Както е известно, Хебър спечели Суперкупата и Купата на България, като въвеждането на извънредно положение и принудителното прекратяване на Суперлигата на България попречи на тима да се бори за шампионската титла и постигането на златен требъл за изминалия шампионат.

44 Финал за Купата на България: Нефтохимик - Хебър 0:3

Брадли Гънтър направи два поредни сезона с тима от Пазарджик, като в това време се превърна не само в основен двигател и точконосец на Хебър, но и в любимец на местните фенове. Той стана и първият носител на зелен картон в България след въвеждането му в родния шампионат за феърплей на състезатели по време на мач.

44 Финал за Купата на България: Нефтохимик - Хебър 0:3

Дали Хебър ще успее да запази Гънтър за трети пореден сезон, или други европейските клубове ще го привлекат - тепърва ще се разбере в следващите дни. Едно е ясно - асът на Хебър е желана цел и за други клубове, като условията и преговорите ще натежат за неговото бъдеще.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти