Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Хебър: БФВ тихомълком промени правилника си!

Хебър: БФВ тихомълком промени правилника си!
Хебър: Изненадващо е, че БФВ не познава собствения си правилник
Хебър: Изненадващо е, че БФВ не познава собствения си правилник

От Хебър научихме притеснителната новина, че на заседание вчера Любомир Ганев и Управителният съвет на БФВ са взели решение за промяна в Правилника със задна дата, която касае "форсмажорни обстоятелства" предвид извънредното положение в България.
БФВ отмени трансферното правило за състезатели до 21 години
Това не е случайно, а в резултат на нашите действия, с които сезирахме компетентните институции за нарушения от страна на Федерацията.
Шефът на Хебър Александър Иванов: Федерацията не помисли за волейболистите
Но БФВ по този начин признава собственото си нарушение. И се опитва да го замаже грубо, като променя правилника в угода на взетото на 31 март решение за прекратяване на първенството и обявяване на шампион против спортните принципи, против собствените си разпоредби и против европейските практики във волейбола.
Хебър качва Гънтър над 50 000 евро
Нещо повече, тази промяна със задна дата не е била предоставена за обсъждане на членовете на УС, а им е била "спусната" в последния момент.
Хебър: Ще обжалваме решението на БФ Волейбол в съда
От Хебър напомняме, че вече сме подали жалба в Административен съд и нямаме съмнение, че тя ще бъде уважена, съответно решенията на Федерацията обявени за нищожни. И това прави още по-голямо недоумението ни от продължаващите безпринципни действия на БФВ.

Но явно вече нищо не трябва да ни учудва! Истината обаче е на наша страна!

Последвайте канала ни в

Още от Волейбол

Виж всички