Треньорът на Генк се оплака от съдията

Треньорът на Генк се оплака от съдията

Наставникът на Генк Фелис Мазу не скри задоволството си от равенството срещу Наполи (0:0). Белгийският тим удържа натиска на гостите и спечели първата си точка в тазгодишното издание на Шампионската лига.

“Щастлив съм, защото преди мача бяхме в незавидна ситуация. Момчетата обаче показаха характер и това ми дава основание да съм оптимист за бъдещето. Онова 2:6 от РБ Залцбург ни накара да осъзнаем, че трябва да работим като колектив, за да имаме добри резултати. Гледам на мача срещу Наполи като основа на това как трябва да играем по принцип”, сподели Мазу.

“Естествено, че се опитахме да спечелим, но и равенството срещу отбор от класата на Наполи ни радва. Янис Хаджи играе все по-добре с всяка изминала седмица. Той ни носи много креативност в средата на терена, в негово лице скоро ще имаме перфектен номер 10. Мисля, че реферът сгреши като не изгони Фабиан Руис. Да, нарушението беше в центъра, но ако го нямаше, двама наши играчи оставаха срещу един от Наполи. Ако това заслужава само жълт картон, ще е много лесно да се защитаваш с помощта на нарушения”, каза още треньорът на Генк.

Още от Футбол свят

Виж всички