ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Еди Хърн обясни защо Антъни Джошуа не се бие във Великобритания

Еди Хърн обясни защо Антъни Джошуа не се бие във Великобритания
IBF одобри ново удължаване на преговорите между Джошуа и Кобрата
IBF одобри ново удължаване на преговорите между Джошуа и Кобрата

промоутър Еди Хърн говори по няколко наболели за феновете във Великобритания теми. Мениджърът на Антъни Джошуа обясни защо световният шампион напоследък не се бие на Острова.
След изказването изглежда Джошуа – Кубрат Пулев все пак няма да се проведе там.

„Чета коментари по наш адрес: „Те не се нуждаят от пари. Имат си достатъчно. Защо не се съгласят на 1/3 от хонорара, но да се бият в Англия“. Явно тези хора не разбират динамиката в нашия спорт“, сподели пред IFL TV Еди Хърн.

„Когато аз организирам битка, не отивам при Антъни директно да го осведомя, къде и кога ще му е мачът. Срещаме се и с двата отбора, изслушват се предложенията. Всеки с поне малко мозък в главата знае, че бойците искат да вземат колкото се може повече пари. Те не са всичко, но когато ти предлагат двойно или тройно за една от най-важните битки в кариерата ти какво ще направиш?“

„И това не е само при Ей Джей. Да не мислите, че Тайсън Фюри не иска пари. Той направи последните си 4 битки в САЩ, защо не питате него кога ще се бие в Англия? Защо той не е предател към местните фенове“, допълни Хърн.

Екипите на Джошуа и Пулев имат две седмици да се разберат за локацията на битката. Мачът е за световната титла във версия IBF.

boec.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти