Гледай на живо

Новото попълнение Димитър Костадинов класира Левски на осминафинал за Купата - На живо след 0:2 срещу Марек в Дупница

Боб Аръм е готов да организира двубой между Пулев и Фюри

Боб Аръм е готов да организира двубой между Пулев и Фюри

Боб Аръм заяви, че ще приеме предложение за битка между световния шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа, ако Тайсън Фюри успее да победи шампиона на WBC Дионтей Уайлдър в реванша им през февруари.

Уайлдър и Фюри отново ще се бият, докато Джошуа ще защитава колана си на IBF срещу Кубрат Пулев.

Антъни Джошуа има желание да се изправи срещу победителя в обединителен двубой. Загубилият от Уайлдър - Фюри има право да изиска друг реванш, а ко-промоутърът на “Циганския крал“ Аръм обясни условията на договора за третия двубой.

“Факт е, че в договора е вписано, че загубилият двубоя може да изиска трета битка, но ще получи 40 процента, а победителят 60. Но от загубилия зависи да издърпа щепсела за реванша. Ако в този случай Уайлдър загуби и реши да тръгне в друга посока, тогава определено Фюри ще се бие с (Кубрат) Пулев, който ще нокаутира Джошуа. Ако Джошуа победи Пулев и Фюри (ако приемем, че победи Уайлдър) е на разположение, защото Уайлдър не е задействал клаузата за третия двубой, определено бих организирал двубой между Фюри и Джошуа. Това ще бъде мегабитка, дори по-голяма от Уайлдър - Фюри.”

fight-bg.com

Още от Бойни спортове

Виж всички