Кубрат Пулев: Не обръщам внимание на приказките на Еди Хърн

Кубрат Пулев: Не обръщам внимание на приказките на Еди Хърн

Кубрат Пулев се готви усилено за предстоящата битка за световната титла в тежка категория на Международната боксова федерация срещу Атъни Джошуа. Кобрата в момента тренира на високопланинската база Белмекен. 

“За мен е важно съотношението на силите да е в моя полза, а не съотношението на парите. Не обръщам внимание на такива неща, нито на приказките на Еди Хърн, че съм държал да се боксираме в Турция, защото съм щял да изкарам повече пари. Напротив, най-вероятно в Турция парите ще са по-малко”, коментира Пулев пред bTV. 

Разпределението на приходите от двубоя за титлата ще бъде 65-35% в полза на шампиона Джошуа, а до 31 януари двете страни трябва да постигнат договореност за всички условия по организацията и провеждането. Ако не се случи, то ще бъде насрочен служебно търг и компанията с най-висока оферта ще получи правото да осъществи събитието - именно чрез такъв търг Ивайло Гоцев за първи път започна сътрудничеството си с Кубрат Пулев.

Засега щабът на Джошуа държи битката да се проведе в Лондон, а българската страна предпочита това да стане в Турция или Катар.

Още от Бойни спортове

Виж всички