Стипе Миочич: Нгану не е техничен, но удря много силно

Стипе Миочич: Нгану не е техничен, но удря много силно

Шампионът в тежка категория Стипе Миочич смята, че битка в тежка категория между Франсис Нгану и Джон Джоунс ще бъде интересна. В последната седмица двамата не спряха да се предизвикват в социалните мрежи, но Дейна Уайт охлади страстите им. Президентът на UFC няма интерес към такъв бой и не иска да дава големите хонорари, които Джоунс и Нгану търсят.

Шампионът при тежките е споделял клетката с Нгану и на свой гръб е изпитал голямата сила на камерунеца. Миочич успя да победи Франсис с решение преди 2 години, но в първия рунд пое доста тежки удари. В крайна сметка Стипе покори Нгану и не го отписва в битка с Джоунс. Ето какво е мнението на Миочич за евентуален сблъсък между Джоунс и Нгану:

“Битка между Джоунс и Нгану би била добра. Ще е интересно. Мисля, че за всеки ще е трудно срещу Нгану, защото той е експолозивен и удря много силно. Той може да не е техничен като Джоунс, но притежава голяма сила. Мисля, че с точния план за игра Джоунс може да спечели, но всичко може да стане. Носим малки ръкавици в тежка категория, а това момче мята бомби. Всичко може да се случи. На 100% ще се бия тази година.”

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти