Кормие: UFC биха платили на Джоунс 8 милиона да се бие с Нгану, но не и 20

Кормие: UFC биха платили на Джоунс 8 милиона да се бие с Нгану, но не и 20

UFC биха платили на Джон Джоунс 8 милиона долара за евентуална битка в по-горната му тежка категория срещу най-свирепия представител на “кралската” дивизия Франсис Нгану. Това обяви в традиционното си участие в ММА шоуто на Ейриъл Хелуани вече бившият шампион в тежка и лека-тежка категория Даниел Кормие.

“Помня преди нашата битка с Джон как той се хвалеше, че е заработил 10 милиона долара. Ако имаш 10 милиона и ти предложат половината за една битка, това е доста добре. 

Предполагам, че Джон получава 3 милиона за двубоите си, най-много 5. Така че е нормално да му предложат 7-8 сега. Но друг е въпросът колко пари желае даден боец при преговорите за повишение. 12? 20 милиона?

Нека UFC да разпространи цифрите. Така и феновете ще могат да преценят доколко даден боец желае определен сблъсък. Ако изкарваш обикновено 5 милиона, а изведнъж пожелаеш 20, това е несериозно. Просто давам пример, а не казвам, че Джон е пожелал такава сума. Но със сигурност от UFC може да му предложат 7-8”, обобщи Кормие.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти