"Евроспорт" с приятна изненада за тенис феновете

"Евроспорт" с приятна изненада за тенис феновете

Тазгодишният "Ролан Гарос" бе отложен, но въпреки това феновете на тениса няма да скучаят. "Евроспорт" ще даде възможност на своите почитатели да изберат любимите си мачове, които ще бъдат излъчвани в ефира на "Евроспорт" всеки ден в продължение на две седмици (25 май – 7 юни). По този начин "Евроспорт" се стреми да сплоти феновете на тениса и да ги приближи до техните любими играчи, като им даде възможността да оформят програмата на "Евроспорт" по свой вкус.

Поредицата "Ти казваш, ние пускаме" (#YouSayWePlay) ще бъде излъчена на територията на цяла Европа, като нейната цел е да привлече възможно най-много фенове към телевизионните и дигиталните платформи на "Евроспорт в периода", предвиден първоначално за "Ролан Гарос 2020".

Как се случва?

Всеки ден от понеделник, 25 май, Eurosport.bg ще се фокусира върху определена тема, поставяща акцент върху различни епични мачове от последните три десетилетия, като феновете ще имат възможност да избират измежду 5 мача. Мачовете, получили най-много гласове, ще бъдат излъчени в ефира на "Евроспорт 1". През първата седмица ще се излъчват до два мача на ден, а през втората – до три.

Програмата

През първата седмица (25–31 май) шоуто ще е с продължителност от три часа (20:00 – 23:00), а през втората (1-7 юни) – цели пет (15:00 – 20:00).

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти