ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Вижте новите правила за тренировки по тенис

Вижте новите правила за тренировки по тенис
Българска федерация по тенис направи изменения и допълнения в Правилата на централата за провеждане на тренировъчна дейност по тенис на територията на тенис клубовете - членове на БФТ при условията на COVID-19 епидемия.

Те са следствие заповеди на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и министъра на младежта и спорта Красен Кралев от 20 май 2020 г., с които се въвеждат още две облекчения в режима за практикуване на тенис в България. БФТ вече информира своите членове за направените изменения.
Най-важните от тези промени са:
а) считано от 20 май 2020 г. се допускат индивидуалните спортни занимания на закрито, без състезателен характер и без публика;
б) считано от 26 май 2020 г. се разрешават индивидуалните и колективни спортни занимания на закрито и открито, без състезателен характер и без публика, за деца до 18 годишна възраст;
в) въведени са конкретни противоепидемичните мерки, които следва да се спазват от:
- състезатели, треньори и длъжностни лица на тенис клубове,
- собствениците (наемателите) на закрити спортни обекти,
- персоналът на закритите спортни съоръжения и обекти.
За информация или въпроси относно прилагането на Правилата можете да се обръщате към следните лица от екипа на БФТ: Атанас Георгиев (email: naskogg@gmail.com), Мария Раденкова (email: mradenkova@bgtennis.bg) и Юлиян Михов (email: julian.mihov@pwc.com).
Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти