ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Бившият съдружник на Божков: Страхувам се за живота си, той е най-опасният престъпник в България

Бившият съдружник на Божков: Страхувам се за живота си, той е най-опасният престъпник в България

Цветомир Найденов даде интервю за Блиц, в което направи поредни разкрития за Васил Божков. Собственикът на efbet говори за луксозния начин на живот, воден от бившия му съдружник, както и за любовниците му:

- Г-н Найденов, как ще коментирате публикацията на Васил Божков в страницата му във "Фейсбук", в която твърди, че не дължи нито стотинка неизплатени данъци и такси на държавната хазна?
- Пълна лъжа! Как тогава държавната финансова инспекция и прокуратура са на обратното мнение? Има следствие и там много добре е казано кой какво е правил, какво е плащал. Не мога да коментирам в подробности, но ясно е посочено в член 30, ал. 3, който гласи, че се събира държавна такса в размер на 15 на сто върху стойността на направените залози за всяка игра, а за хазартни игри, за които се събират такси и комисиони за участие - в размер на 20 на сто върху стойността на получените такси и комисиони. Той е моментна лотария. Законодателят е имал предвид, че под 20 на сто не се отнася за моментна лотария. 

Няма какво повече да коментираме, парламентаристи се изказаха. Менда Стоянова също ясно обясни, че Божков не е плащал коректно, финансовият министър Владислав Горанов също, както и държавната финансова инспекция и специализирана прокуратура. 

Това му твърдение, че няма данъци за плащане е защитна теза на човек, който винаги лъже. Ако е плащал коректно, защо според думите на Горанов е искал да се изравнят данъците за наземния и онлайн хазарта. Защо е искал да бъдат изравнени двата данъка? Велинградският измамник да отговори на този въпрос.

- По-рано разкрихме, че Божков има яхта за 160 милиона долара. Вие бяхте ли впечатлен от луксозния му начин на живот?
- О, той има много неща. Има и къща на Халкидики. В Париж пък има апартамент, хвалеще ми се, че струва 25 милиона евро. Бил го приписал на едната любовница - Елена Динева, която после му стана жена. Хубаво е да има, няма лошо, но да си плаща данъците, а не постоянно да рекетира. Божков държеше комисията по хазарта и рекетираше наши и чужди оператори.

Доста хора развеждаше по скъпите курорти - Куршевел, Сен Тропе... Ако има интерес от теб, също ще те развежда. Храни те, пои те, а после ще те прецака. Той водеше и Флориан Скала (б.р. - главният изпълнителен директор на bTV Media Group) по Куршевел, същото правеше и с международния аферист Барак Алон.

- Кои други личности е водил със себе си в Куршевел?

- О, има. Развеждаше доста хора, докато имаше интерес от тях. Но нека сега да не ги казвам.

- В една от последните си публикации във "Фейсбук" изразихте притеснение за Георги Попов, който е с него в Дубай.

- Нормално. Черепа е такъв престъпник, че според мен Китин е в опасност.

- Вие имате ли някакви притеснения, страхове?

- Да, страхувам се за живота си. Черепа е подмолен човек и може да те поръча винаги. Не само за себе си се страхувам, а за цялото ми семейство. Всички сме с охрана вече, и децата също. 

Божков е най-опасният престъпник в България за последните 30 г. Той е не само убиец, а е и рекетьор, не плаща данъци, няма друг като него. Адмирации за прокурорите, че не се уплашиха и му повдигнаха обвинение, защото е много трудно да кажеш, че Черепа е откраднал 700 млн. лева... Дори и да знаеш какви ги върши, си мълчиш от страх. Траеш си, защото иначе те бият, изнасилват те! 

- След като разкрихте, че певицата ЛиЛана му е била любовница повече от 15 години, тя обясни, че не е така...

- О, там е много интересна история. Черепа миналия петък каза, че няма нищо общо с нея. В неделя братът на Лилана излиза и вика "аз единствено знам, че съм брат й, не знам на кого е любовница от 15 години". И накрая момичето, което е затворено някъде по арестите и няма връзка с другите, казва, че познава Божков отдавна. Тя си имаше специален ден за посещения при него. Елена Динева много я мрази, не можеха да се гледат. Може би сега ще се засичат в ареста.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти