Григор за коронавируса, вдъхновението и дневния си график

Григор Димитров бе избран за лице на корицата на списанието Hello Monaco, което излиза на английски. Българската звезда в тениса живее в княжеството, но в момента е в Калифорния под карантина заради пандемията от коронавирус. Димитров говори точно за заразата.

"Като спазваме социална дистанция, ние помагаме по най-добрия начин в борбата с пандемията, Един малък вирус обърна нагоре с краката нашия високотехнологичен свят и ни показа за какво обикновено не мислим в нормален ден. От началото на карантината в целия свят виждаме безброй примери на кураж, отдаденост, щедрост и любов. Това топли сърцата на всички.

С всяко преодоляно препятствие ние получаваме урок какво е важното в живота и научаваме нещо повече за себе си. Няма съмнение, че и след пандемията слънцето отново ще изгрее. Ние участваме заедно в този мач и нека това да е слънцето на единството и любовта към човечеството.

Ето моите практични съвети как да действаме по време на карантината и след това:

Уважавайте профеионалистите на първа линия, които ни помагат.

Грижете се за духа си: бъдете креативни, опитвайте нови неща, забавлявайте се. Четете, учете, рисувайте, молете се, пейте, медитирайте, играйте, слушайте.

Използвайте технологиите, за да останете невредими и споделяйте вдъхновението си. Ценете малките неща, природата, хигиената, готвенето, основните задължения.

Спазвайте дневния си график. Ако моят ви харесва, чувствайте се свободни да го следвате.

8,00 ч: Добро утро, слънце

8,30 ч: Закуска и обаждане на любимите хора

10,30 ч: Тренировка - кардио, фитнес, стречинг

14,00 ч: Обяд

14,30 ч: Тренировка - кардио, фитнес, стречинг

16,00 ч: Време за контакти със света и персонално развитие

18,30 ч: Време да учите повече за световната кухня и да готвите

20,00 ч: Вечеря".

"24 часа"

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Тенис

Виж всички