Първата любов на Гришо роди от сина на фалшификатор

Първата любов на Гришо роди от сина на фалшификатор

Първата любов на Григор Димитров - Романа Табак, се радва на първото си дете. Словачката има дъщеричка на 4 месеца, а появата й изненада мнозина.

Табак скри от всички бременността си. Тя така и не се появи никъде с наедряло коремче, а всичките й снимки от миналата година са само до бюста. Показа се как изглеждала като бременна едва след като роди, пише “България Днес”.

Освен това бившата тенисиситка, която години преследваше Гришо по света, така и не е афиширала кой е мъжът до нея. Той е обвит в абсолютна тайнственост. Според някои медии в Словакия това е синът на най-издирвания от полицията в страната мъж Любош Косик. Той избяга в Африка, след като бе осъден на 14 години затвор заради фалшифициране на ценни книга.

Самата Романа отказва да коментира кой е бащата на детето й. Няма и нито една снимка с него в социалните мрежи.

Въпреки предполагаемата й връзка с Косик Табак се кандидатира за депутат на изборите в Словакия в края на февруари. Нещо повече, тя бе избрана от квотата на партия “Обикновени хора”. Бившата тенисистка преди дни се закле като член на Националния съвет на Словашката република. И вече активно участва в политическия живот на страната си. Там парламентът заседава дори и по време на пандемията от коронавирус.

До 2018 година Романа не изпускаше момент да бъде близо до първата си голяма любов - българския тенисист Григор Димитров. Тя дори бе в София, когато той спечели турнира през 2017 година. След това се видя с него в Монако и Ню Йорк. Видя и триумфа му в Лондон.

Словачката е влюбена в българина още от 2008 година. Тя е първата по-сериозна приятелка на Григор. Табак се запознала с него покрай тениса и именно той е първият й мъж. Двамата започват по едно и също време кариерите си, но впоследствие блондинката се отказва заради контузии, а по-късно пробва да се върне на корта. Уви, неуспешно. Сега тя има ново поприще - политиката.

Още от Булевард

Виж всички