Видео на Федерер върна Григор Димитров в детството

Видео на Федерер върна Григор Димитров в детството

Видео на Роджър Федерер върна Григор Димитров в детството. В края на март Маестрото публикува в социалните мрежи клипче как играе тенис в снега срещу стена. Швейцарецът показа триковите си удари, а Григор коментира в шоуто Tennis United, че видеото го е върнало в неговите детски години.

“Спомням си всяка сутрешна тренировка с баща ми като дете. Ходехме в една зала и вътре беше страшно студено, когато навън валеше сняг. Залепяхме изолирбанд на дървения под и дори играехме с ръкавици, защото беше много студено. В залата нямаше никакво отопление“, разказа Григор.

“Това е много добър пример за упоритост. Видеото страхотно от всяка гледна точка. В същото време е и много вдъхновяващо. Когато искаш нещо, няма граници. Няма нещо, което да те спре“, каза още Григор.

Той коментира и триковите удари на Роджър и призна, че се забавлява: “Знаете как е, трябва да се тренират тези удари.“

Друго видео за тенис в домашни условия, което Димитров коментира, бе това с Фабио Фонини и съпругата му Флавия Пенета.

“Ето ги и най-добрите… Фабио и Флавия. Това се случва, когато хора със състезателен характер са заключени у дома с децата си. Тя още е много добра, вижте тези удари! Между краката, с гръб… Фабио си е Фабио!"

Видеото с коментарите на Григор Димитров на 10-те най-интересни клипа в социалните мрежи може да видите ТУК.

Гледайте всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Тенис

Виж всички