Българско дерби в Counter-Strike

Българско дерби в Counter-Strike
Капитанът на властелина на Норвегия в Counter-Strike разказва за най-хубавите си моменти и кого смята за извънземен
Капитанът на властелина на Норвегия в Counter-Strike разказва за най-хубавите си моменти и кого смята за извънземен

Българите от SKADE и Fate Esports се изправят един срещу друг в сблъсък от ESEA Premier Division. Двата тима са в много различна ситуация. SKADE изглежда в доста по-добра форма, а това показва и статистиката. Тимът има седем победи от последните осем мача. Положението при Fate e доста различно. Отборът е спечелил само две срещи от последните пет. Прогнозата за този сблъсък е успех за SKADE при коефициент 1.30 в efbet.
Втората среща е от същия турнир, а мачът е между Unique Team и Vexed Gaming. Руският отбор със сигурност притежава по-добрите играчи. Unique ще разчита основно на Александър "zorte" Загодиренко, който е най-опасният геймър в тима. Той безспорно може да направи разликата в двубоя с англичаните, които обаче също имат един доста силен играч в лицето на Уилям "mezii" Meриман. Очаква се тежък сблъсък, а победата за Unique Team е при коефициент 1.70 в efbet.

Последната прогноза е от Flashpoint 1. Cloud 9 и Orgless ще премерят сили в много важен сблъсък по пътя към финала на турнира. "Oблаците" са фаворити в двубоя, като последната битка между двата тима завърши с победа за тях. Cloud 9 ще потърси нов триумф над Orgless, а крайният успех е при коефициент 1.50 в efbet.

Източник: prognozi.efbet.com

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти