Валентин "poizon" Василев и Complexity Gaming бяха близо, но не успяха срещу Astralis

Валентин "poizon" Василев и Complexity Gaming бяха близо, но не успяха срещу Astralis
Oтборът на Complexity Gaming и Валентин "poizon" Василев бяха близо, но допуснаха поражение с 1:2 от Astralis в първата среща от квалификациите за ESL One Rio.

Tимът на Валентин Василев избра Vertigo за първа карта, а втората бе Nuke, която пък бе избор на Astralis. Всичко обаче се реши на Train.

В първата половина от битката на Vertigo геймърите от Astralis тотално прегазиха Complexity. Датчаните не сбъркаха с нито едно решение и стрелбата им бе повече от перфектна, което доведе и до аванс от 12-3. Последва и лесен рунд с пистолети за легендите, а това се оказа достатъчно за успеха с 16-4 в първата карта.

На Nuke отборът на българина показа далеч по-стабилна игра и спечели първата част с 8-7, а poizon направи няколко много ключови отигравания. Отличната игра на Complexity продължи и заслужено тимът стигна до победа с 16-13 и шанс да грабне крайния успех в сблъсъка.

В третата решителна карта Complexity имаше много добри възможности да спечели повече рундове, но допусна грешки, които бяха наказани от датчаните. Първата половина завърши при успех с 11-4 за Astralis. Във втората част тимът демонстрира по-добра игра, но в най-ключовите моменти се пропука и загуби с 11-16.

В следващия мач датчаните се изправят срещу Fnatic, а Complexity ще премери сили с Тeam Vitality.

COMPLEXITY GAMING - ASTRALIS 1:2 (4-16, 16-13, 11-16)

Снимка: hltv

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти