Гледай на живо

Локо (Пд) се сбори и измъкна 1:1 от Копенхаген - На живо от "Лаута"

"Крадците" ще откраднат победата

"Крадците" ще откраднат победата

Ще започнем с един ключов мач от LOOT между Illuminar Gaming и Тeam Endpoint. Това се явява директна елиминация, а загубилият напуска турнира. Англичаните от ТЕ oпределено са много по-стабилни в изявите си. Те постигат по-добри резултати, а статистиката показва, че в последните 3 месеца отборът има малко над 51% победи. Полските геймъри пък са с едва 22% успехи в последните 90 дни, което показва огромната разлика във формата на двете организации. Това е основната причина да търсим краен успех на Team Endpoint, който е при коефициент 1.45 в efbet.

Втората битка е от ESL One - Road to Rio, където един срещу друг се изправят Gen.G Esports и 100 Thieves. Tук със сигурност има сериозна разлика в класите. "Крадците" играят изключително силен Counter-Strike и често побеждават най-силните тимове в света. Геймърите от Gen.G трудно могат да се справят с това предизвикателство. Победата за 100 Thieves e при коефициент 1.50 в efbet.

За финал ще обърнем внимание на бразилското дерби между Boom Esports и Red Canids. Очаква ни един много равностоен сблъсък, който ще се реши от дребните детайли. Все пак в състава на Boom има сериозни имена с много голям опит. Жоао "felps" Васконселос и Рикардо "boltz" Прас определено могат да направят разликата в този мач. Победата за Boom Esports е при

коефициент 1.45 в efbet

.

Снимка: hltv

Източник:

prognozi.efbet.com

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти