Важен мач за българите от SKADE

Важен мач за българите от SKADE

Ще дадем начало на прогнозите с един сблъсък от BTS Pro Series. Отборите на Fnatic и Boom Еsports се изправят един срещу друг в много важен мач. Двата тима се представиха добре в първия етап от турнира, където Fnatic записа 7 победи от 7 двубоя, а Boom завърши с 4-3. Oчакванията са за пореден успех на геймърите от Fnatic, които в груповата фаза не срещнаха никакви затруднения с Boom. Победата за Fnatic e при коефициент 1.30 в efbet.

Следващата битка е от ЕSL One - Road to Rio между Red Canids и Isurus. Бразилците вчера допуснаха загуба на старта, а аржентинските геймъри се добраха до успеха, но днес очакванията са тимът на Red Canids да вземе първа победа в групата. "Кариоките" имат по-класните играчи и това най-вероятно ще си проличи в директната битка срещу не толкова силния аржентински състав. Крайният успех за Red Canids е при коефициент 1.60 в efbet.

За финал ще се обърнем към българите от SKADE, които излизат в битка с Nordavind, която ще определи кой тим да продължи напред в турнира. Нашите момчета показват страхотно израстване в последните месеци, като няколко пъти демонстрираха, че могат да играят силно, когато са под напрежение. Днес те ще се изправят срещу корав съперник, но талантливите българи имат повече индивидуални умения. Победата за SKADE е при коефициент 1.65 в efbet.

Източник: prognozi.efbet.com

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти