Обръщаме сериозно внимание на Counter-Strike и Dota 2

Обръщаме сериозно внимание на Counter-Strike и Dota 2

Ще стартираме с два мача от груповата фаза на LOOT. Първата битка е между Nemiga Gaming и Japaleno. Загубилият ще се прости с турнира, а това прави залога на двубоя много голям. И двете организации не се намират в добра форма, но Nemiga е с една идея по-добра позиция, като индивидуалните качества на Aнтон "speed4k" Титов и Игор "lollipop21k" Солодков дават предимство пред шведските геймъри. Крайният успех за Nemiga e при коефициент 2.00 в efbet.

Втората прогноза е за сблъсъка между Team Secret и Hard Legion Esports. Един много труден за прогнозиране мач, в който силите са изключително изравнени. Тeam Secret има по-опитните и класни геймъри, като трябва да отбележим, че отборът има 5 победи в последните 6 срещи. Руснаците от Hard Legion пък са с актив от 3 победи и 3 загуби. В тази битка ще разчитаме на по-голямата класа на Secret, която да донесе победата на тима при коефициент 1.70 в efbet.

За финал се обръщаме към BTS Pro Series, където ще се изправят един срещу друг Fnatic и Team Adroit. Това е и най-интересната битка от турнира, тъй като двата отбора са на първо и второ място в класирането. Fnatic е в изключителна серия от 6 победи от 6 мача. ТA също играе на високо ниво, но е далеч от класата на лидера. Oчакванията са за поредна победа за Fnatic при коефициент 1.35 в efbet.

Снимка: hltv

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти