Английски национал стана обект на подигравки, след като е паднал от колелото

Английският нападател Антъни Гордън стана обект на подигравки и закачки от страна на съотборниците си по време на Евро 2024, след като падна от колелото си по време на тренировка. Футболистът на Нюкасъл беше забелязан на тренировка с ожулване по брадичката, както и с рани по носа, ръцете и коляното.

Притеснения в лагера на англичаните: Деклан Райс и Киърън Трипиър не тренираха с отбора

"Момчетата излязоха на разходка с велосипед, всъщност аз не бях там, но чух за това. Говорих с това с него, но не обърнах внимание на това. В един момент той се обърна и видях огромната рана на неговата брадичка. Той е добре, пошегувахме се с него", каза защитникът Марк Гехи пред репортери в четвъртък.

Люк Шоу смята, че е готов за следващия мач на Англия

Гордън направи своя дебют на турнира в Германия като резерва през второто полувреме при победата на Англия с 1:0 над Сърбия в първия им мач от груповата фаза. Деклан Райс и Киърън Трипиър не тренираха с основната група в четвъртък сутринта, но левият бек Люк Шоу се включи в заниманието. Фил Фодън остава в Англия, след като се прибра у дома, за да бъде със съпругата си за раждането на третото им дете. Фодън започна като титуляр и в трите мача за островитяните в груповата фаза. В неделя Англия ще играе срещу Словакия на осминафиналите на Евро 2024.

Фил Фоудън напусна лагера на Англия на Евро 2024

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти