Емоционална вечер и много голове в Шампионската лига

Шампионската лига продължи с още няколко вълнуващи срещи, като остана доста какво да се разрешава в последния кръг от груповата фаза на най-престижния клубен турнир на европейската футболна сцена.

Най-голямо внимание прикова срещата от съседна Турция, където в група "А" отборът на Манчестър Юнайтед се провали за пореден път и направи равенство 3:3 с тима на Галатасарай, което остави "Червените дяволи" на дъното.

Манчестър Юнайтед отново не успя да победи Галатасарай, Онана провали "червените дяволи" в истанбулския ад

В другия мач от групата безгрешният до този момент Байерн (Мюнхен) се подхлъзна у дома срещу тима на ФК Копенхаген и направи нулево равенство. Точката прати датчаните на второ място в групата и те имат много сериозна възможност да продължат напред към фазата на директните елиминации.

ФК Копенхаген изпусна Байерн насред Мюнхен и спря перфектната серия на баварците

В група “B” носителят на Лига Европа - Севиля, отново разочарова феновете си и загуби на испанска земя от ПСВ Айндховен с 2:3, с което и окончателно се раздели с надеждите да продължи към 1/8-финалите на "турнира на богатите.

ПСВ Айндховен осъществи страхотен обрат в Севиля, Серхио Рамос с юбилеен гол

В другата среща от тази група Арсенал посрещна Ланс и демонстрира футбол на фамозно високо ниво, като "артилеристите" прегазиха френските вицешампиони с 6:0.

Арсенал взе сладък реванш от Ланс след пет гола за едно полувреме и си осигури място на 1/8-финалите

В група “C” Реал Мадрид продължи безпогрешната си серия и надви тима на Наполи с 4:2. Срещата мина през много обрати, като старт на победния ход за "кралете" даде 19-годишният младо Николас Пас.

Реал Мадрид победи Наполи в голово шоу и си гарантира първото място в своята група

В другата среща Брага и Унион (Берлин) в известен смисъл се самоубиха с равенство 1:1. Португалците по този начин ще трябва да преследват задължителна победа срещу Наполи в последния кръг, докато германците почти загубиха всякакви шансове да се класират за директните елиминации поне за Лига Европа през пролетта.

С човек по-малко Брага удържа равния с Унион (Берлин), немците продължихa ужасната си серия

В група “D”, където почти всичко бе ясно, тимът на Реал Сосиедад направи равенство 0:0 с тима на РБ Залцбург, с което пропусна да се откъсне на две точки пред Интер преди последния кръг.

РБ Залцбург удържа непрестанния щурм на Реал Сосиедад

В другата среща от групата пък Интер също се пропука в амбициите си да оглави еднолично групата и направи равенство 3:3 срещу Бенфика.

Интер беше близо до знаменит обрат, въпреки хеттрика на бивш свой футболист

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние!  Да, на платформата Champions TV, която по традиция стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер!

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти