Тотнъм желае италиански национал от Рома

Тотнъм има интерес към полузащитника на Рома Браян Кристанте. "IlRomanista" твърди, че лондончани се стремят да добавят повече дълбочина и качество към своята халфова линия и са идентифицирали 28-годишния футболист като основна цел.

Според информациите полузащитникът може да бъде привлечен срещу оферта над 30 милиона евро. "Шпорите" със сигурност имат финансовите ресурси да платят толкова пари за него и остава да видим дали ще могат да сключат сделката през януари. Междувременно те ще могат да му предложат и по-висока заплата и играчът може да се изкуши да се присъедини към тях. 28-годишният италианец иска да се състезава на най-високо ниво и преминаването в Тотнъм може да му даде платформа да демонстрира качествата си във Висшата лига.

Sportal.bg вече и в WhatsApp, елате и вие!

Съставът от Северен Лондон започна добре сезона и се очаква да се завърне в Шампионската лига през следващата кампания. Това още повече ще вдигне акциите на лондончани и може да е допълнителен плюс в преговорите с халфа на Рома.

Кристанте, който е национал на Италия с 36 мача за "Скуадра адзура", със сигурност има техническите възможности и физическата сила да се справи с изискванията на английския футбол. Той може да бъде идеалната придобивка за Тотнъм, тъй като притежава комбинацията от опит и качество. Остава да видим дали клубовете могат да се разберат за трансфер през януари. Тотнъм обаче се нуждае от повече качество и дълбочина в състава си, ако иска да се състезава наравно с клубове като Арсенал и Манчестър Сити.

Още от Футбол свят

Виж всички