Хамилтън вече търси кой да партнира на Брад Пит във филма за Формула 1

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън разкри, че вече е започнал процеса по търсенето на партньор на Брад Пит за филма за Формула 1, който трябва да започне да се снима по-късно тази година.

Брад Пит ще играе във филм за Формула 1, Хамилтън ще е продуцент

Пит посети миналогодишната Гран При на САЩ заедно с продуцента Джери Брукхаймер, режисьорa Джо Косинки и сценариста Ехрен Кругер. Идеята на тази визита бе четиримата да обсъдят своя проект с отборите и шефовете на Формула 1, които се смята, че подкрепят идеята. Хамилтън ще служи като продуцент и съветник на продукцията чрез своята компания Dawn Apollo Films.

Подобно на документалната поредица на Netflix Drive to Survive филмът с участието на Брад Пит ще се снима по време на състезателните уикенди във Формула 1. Все още не е ясно какво точно ще бъде името на продукцията.

„Вече започна процесът по търсенето на партньор за Брад, което в вълнуващо. Реално само седим и гледаме кастингите. Имаме записи, на които се вижда как те изпълняват различни сцени. Аз седях в офиса с Джери, Джо и Брад и ние гледахме и изказвахме мнението си“, каза Хамилтън.

Сценарият на филма ще се развива около пилот-ветеран (Брад Пит), който ще бъде ментор на млада и изгряваща звезда.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти