"Домът на феновете" донесе нов 65-инчов 4K Ultra HD телевизор на един от потребителите на Sportal.bg

Днес в студиото на Sportal.bg, в присъствието на нотариус, беше изтеглен първият победител в една от мач игрите на Sportal.bg - "Домът на феновете".

Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"

Победителят беше определен чрез жребий, тъй като цели шестима потребителя успяха правилно да отгатнат шест аспекта в рамките на двубоя между Наполи и Рома от 29 януари 2023 г. Двама от тях: Cveti - Цветелина Коритарова и Nibiru - Росен Димитров бяха в студиото на Sportal.bg по време на тегленето на наградата.

И тъй като победителят може да бъде само един, късметът отреди наградата 65-инчов 4K Ultra HD телевизор да получи нашият потребител Alex.Gunner.

"Sportal.bg - Домът на феновете" е нова функционалност в сайта, която дава възможност на потребителите освен да печелят страхотни награди, да имат и едно съвсем различно изживяване в Sportal.bg. Всеки един читател може да създаде собствен профил, чрез който сам да определя какво съдържание и информация да получава. От секция "Интереси" можете да изберете любимите си отбори, играчи и първенства, за които да получавате актуална информация в реално време. Всички ваши предпочитания пък ще дадат резултат в "Моите новини", където ще можел да прочетете всичко подбрано специално за вас.

Разгледайте още сега нашите активни игри за тази седмица, покажете знания и нюх в предвижданията и можете да сте един от нашите следващи печеливши!

Последвайте каналите ни в:

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти