Агентът на Бейл: Феновете на Реал Мадрид ще съжаляват за липсата на обич към него

Агентът на крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл - Джонатан Барнет, коментира липсата на игрово време на своя клиент, както и отношението на местните медии и феновете на тима спрямо уелския национал. 

“Той винаги седи на пейката, така че този, когото трябва да питате защо не играе, е г-н Анчелоти. Не го критикувам, той просто е взел решение и то е Бейл да не играе. Но, разбира се, това е решение на треньора, а не на играча. Дали той ще играе срещу Челси? Невъзможно е. Пресата е много неблагодарна към него, защото няма по-добра работа за вършене. Медиите никога не са си говорили с него и не го познават. Преди няколко седмици исках да ги съдя, но Бейл ме спря, каза ми да не го правя. 

Ако феновете му бяха показали обич, всичко щеше да е различно. След няколко години ще погледнат назад и ще си спомнят за големия футболист, който беше в Реал Мадрид, и за това какво постигна той за клуба. Ще съжаляват. Дано този сезон да се сбогуват с него така, както той заслужава. Бейл е много щастлив в Мадрид. Той пристигна, когато беше млад. Децата му се родиха там. Той дари много пари на испански болници заради коронавируса. Той обича града и клуба. Паразити са тези, които говорят лоши неща за него”, заяви Барнет пред Deportes Cuatro.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти