Бербатов: Думите на Дешан са извинение за слабите изяви на Гризман

Българското футболно величие Димитър Бербатов коментира “горещи” теми от испанския футбол. “Нормално е Гризман да не се чувства толкова важен в отбора, когато Меси му е съотборник. Дешан каза, че Гризман не е щастлив в Барселона, но тези думи са извинение за слабите изяви на Гризман. Ясно е, че той не е същият футболист от Атлетико, но сега без Суарес ще има повече възможности”, заяви Бербо, който е посланик на betfair.
Бербатов посочи трансферната грешка на Манчестър Юнайтед
“Изненада ме активността на Барселона на трансферния пазар. Те обаче само продаваха, не купуваха. Въпреки това Барселона има класата да е фаворит в Испания заедно с Реал Мадрид. Погледнете от друга страна: Коутиньо играе много добре и може да опитат да възродят Дембеле”, сподели топстрелецът.
Дешан: Гризман не е доволен в Барселона
“Нямам съмнения, че Лука Модрич е сред трима-четиримата най-добри полузащитници за последното десетилетие. Лука е на нивото на Иниеста или Чави. Не е случайност, че именно той прекъсна доминацията на Меси и Кристиано за “Златната топка”. Да, той е на 35 години, но когато имаш способността да четеш мачовете, както той ги чете, да регулираш силите и енергията си, можеш да играеш, докато имаш желание”, каза още Бербатов.

Още от Футбол свят

Виж всички