Ловрен: Способни сме да пренапишем историята

Хърватският защитник Деян Ловрен чака с нетърпение полуфинала на Мондиал 2018 срещу Англия. Той вече няколко години играе на Острова и познава отлично всички играчи на "трите лъва".

"Двете победи с дузпи ни дават невероятна увереност. Знаем, че сме способни на много. Англия обаче е един от фаворитите, така че трябва да уважаваме съперника. Нямаме какво да губим, ще се постараем да се насладим на мача и да пренапишем историята", заяви Ловрен.=

В началото почти никой не ни слагаше в сметките и това беше добре за нас. Останаха само най-добрите отбори. Много е приятно в рамките на месеца да играеш финал в Шампионската лига и да си на полуфинал на световно първенство. Надявам се отново да стигна до последния мач", продължи защитникът на Ливърпул.

"Хари Кейн е сред най-добрите нападатели в света и заслужава всички похвали по свой адрес. Той вече 3 години играе на много високо ниво и постоянно вкарва голове. Харесва ми да се изправям срещу такива футболисти. Това е голямо предизвикателство, но аз обичам да доказвам на себе си, че съм сред най-добрите на своя пост", каза още Ловрен.

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ВИЖТЕ ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ФЕНОВЕТЕ НА РУСИЯ ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ХЪРВАТИЯ

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти