Франк Уорън: Фюри ще направи същото с Джошуа, каквото направи и с Уайлдър

Франк Уорън, промоутърът на шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри, е категоричен, че неговият боксьор ще се справи с Антъни Джошуа, както се справи и с Дионтей Уайлдър.През февруари в Лас Вегас Фюри свали Уайлдър в седмия рунд и му взе титлата на WBC.Джошуа, който държи титлите на IBF, IBO, WBA, WBO, е много заинтересован от двубой с Фюри, за да унифицира всички титли.И двамата шампиони обаче имат уговорени други битки реди това. Фюри трябва да се бие с Уайлдър евентуално през октомври, а Джошуа срещу Кубрат Пулев.

"Тайсън ще направи с Джошуа точно това, което направи и с Уайлдър, каза Уорън. - Това, което забравят за Фюри е, че той има много здрава брадичка.

Той има много добър поглед върху бокса, има много добра скорост в ръцете и игра с крака. Смел е - виждали сме го как се изправя от пода.

Виждали сме го да прави всичко. AJ беше разобличен срещу Анди Руис. Беше напълно разкрит, а във втория им двубой Руис беше напълно извън форма. AJ тренира много, така трябва да правят професионалистите, но беше много дефанзивен."

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти