Лъжели са за възрастта на младия Тайсън, за да нокаутира по-големи момчета

Лъжели са за възрастта на младия Тайсън, за да нокаутира по-големи момчета
Казваш ми, че това момче е 86 кг и ти вярвам, защото го виждам пред мен. Но ми казваш, че е на 12 години, което вече са пълни глупости. Лъжеш повече от нас! Може да сме организатори на нелегални боксови двубои между тийнейджъри, но все пак се придържаме към някакъв морал! Напиши, че е 16-годишен, няма да го изправим срещу 12-годишни деца! Благодаря, най-после се разбрахме.

Не е 16-годишен. Това е 12-годишният Майк Тайсън. И ще нокаутира 16-годишни деца. Ако искате, ще нокаутира и 17-годишни.Знаете кой е Майк Тайсън и знаете, че е природен феномен. Ако ви кажа, че е бил 80-килограмов на 12-годишна възраст, ще ми повярвате, защото говорим за Тайсън. Но когато Майк е бил на 12, никой не му е вярвал, защото не са знаели още, че ще се превърне в легенда.

Добре, "нелегални" боеве е малко пресилено, може би, те се случват в южната част на квартал Бронкс на Ню Йорк. Но там няма космисии, няма регулаторни органи, няма супервайзъри, няма лекари. Има алкохол, наркотици, воня на пикня и семпъл ринг. Но пък има треньори, които водят децата там, за да трупат опит, а тези треньори отговарят за бойците си и няма да позволят нещо лошо да им се случи.Затова е спорът около 12-годишния Майк Тайсън. Той е огромен и е грехота да го пуснеш срещу други 12-годишни, така че трябва да излъжеш за възрастта, за да се изправи срещу 16-17-годишни. Но не застрашаваш ли него по някакъв начин с този подход? Не, това е Майк Тайсън, той ще ги набие всичките.

А опонентите в такава обстановка се решават с лъжи, като най-важната е колко битки има във визитката си всеки боец. Ако кажеш 0, значи боксьорът ти е имал 2-3. Ако кажеш 2-3, значи боксьорът ти е имал десетина. Ако някой се престраши да каже 10, то значи човекът му е бил в 100-ина боеве до момента.

Но няма значение, Майк Тайсън ще ги нокаутира всичките.

Само че никой не е виждал Тайсън до този момент и като напишеш на листа, че е 12-годишен и тежи 86 кг, никой не си помисля да ти повярва. Ти си луд! Прекаляваш, лъжеш повече от нас! Е, добре, ще стане на 13 скоро, но практически си е 12-годишен. Глупости, престани! Добре, пиша, че е 17-годишен. Благодаря, сега си честен! Не съм, той си е 12-годишен, но добре...

Няма да изправиш Тайсън срещу 12-годишни, защото това си е убийство. Изправяш го срещу 17-годишни, за да подскаже, че осем години по-късно ще стане най-младият световен шампион в тежка категория в историята на бокса...
Последвайте канала ни в

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти