Битката Антъни Джошуа - Кубрат Пулев - не по-рано от юли

Битката за световната титла в тежка категория по бокс на IBF между шампиона Антъни Джошуа и претендент №1 Кубрат Пулев може да се проведе най-рано през месец юли.
Кобрата: Предложихме на лагера на Джошуа мачът да е без публика
Кобрата: Предложихме на лагера на Джошуа мачът да е без публика

Боксовата гала, която трябваше да се проведе на 20 юни на стадиона на Тотнъм бе отложена, първо за 25 юли, а след това и за неопределено време заради пандемията от коронавирус.

View this post on Instagram

I’M READY FOR BATTLЕ Въпреки най-трудната борба на човечеството до момента и подценяването на последствията за света от коронавируса, ние ще бъдем принудени да се научим да живеем по нов, не толкова приятен начин, от който милиони души по света ще бъдат меко казано нещастни. Въпреки трудностите, ние трябва да открием нови възможности да се усмихваме, да преобразуваме така живота си, че напук на всичко неприятно, да останем щастливи и да вярваме в по-доброто бъдеще и че всичко това, в крайна сметка, е за добро! Именно за това, въпреки моя реален поглед над ситуацията, аз силно вярвам, че може да се осъществи мач за световна титла на новата дата 25-ти юли. Да докажем, че ние, хората, сме бързо приспособими, супер гъвкави, с неограничени възможности и сме по-силни от един вирус! Аз лично ще бъда изключително приятно изненадан, ако мача се осъществи на тази дата! Това ще ми докаже, че можем да бъдем единни и да живеем и работим в синхрон и че може би не сме толкова назад с мисленето! #boxing #london #winner #fights #faith #sports #world #fit #sofia #bulgariaofficial #bugaria #power #energy #antonyjoshua #world #pulevjoshua

A post shared by Kubrat Pulev (@kubratpulev) on Mar 31, 2020 at 6:11am PDT

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн е уверен, че боксовите двубои ще се подновят в Англия, но това няма как да стане преди месец юли.

Дилиън Уайт: Кубрат Пулев е сексуален хищник (видео)
Дилиън Уайт: Кубрат Пулев е сексуален хищник (видео)
“Имаме новаторски план за завръщане на боксовите битки през юли. Сега чакаме разрешение, за да рестартираме нашата машина. Това е тежък момент за всички видове спорт, но ние сме готови със всички средства, за да продължимм напред, когато дойдат подходящите за това времена”, заяви Еди Хърн.
Кубрат Пулев дарява милиони за битката срещу Covid - 19
Кубрат Пулев дарява милиони за битката срещу Covid - 19
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти