Спортът и битката с COVID-19 (новините към 10:00 часа)

Борбата срещу разпространението на Covid-19 продължава за пореден ден. Невижданата в новото ни време глобална криза засегна абсолютно всички сфери на живота ни и спортът не остана встрани от това. Спрени са всички състезания, големи форуми като Евро 2020 и олимпиадата в Токио бяха отменени и насрочени за догодина. ВАЖНИ НОВИНИ:Олимпиадата в Токио се отлага за 2021 година!Доиграват мачовете във Висшата лига по схемата на Световните първенства! Нов план за Премиър лийг - сезонът трябва да завърши до 30 юни! 

Ла Лига беше отложена до второ нарежданеТъжна новина: почина Лоренсо СансИзвънредно: Шампионатът няма да спира - ето кога се подновяваФатих Терим е в болница

УЕФА иска всички първенства в Европа да приключат най-късно през август

 

 

"Уимбълдън" няма да се проведе през 2020 г.

УЕФА отправи предупреждение към националните федерации

 

Шефът на УЕФА обясни плановете си за завръщането на ШЛ и Лига Европа ФИФА одобри важни промени ОСТАНАЛИТЕ НОВИНИ:09:19 Трети хокеист на Колорадо с коронавирус - още тук!05:47 В Локомотив (Москва) засега отказват да намалят заплатите си - още тук! 03:54 Футболист на ЦСКА-София направи голямо дарение - още тук!01:19 И в Реал Мадрид ще прибегнат до намаляване на заплатите - още тук!00:12 В Италия се появи нов план за подновяване на мачовете в Серия "А" - още тук!

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти