Мира Паскова: Не сме доволни от резултатите, но искаме да вървим напред

Капитанът на женския национален отбор на България по волейбол Мирослава Паскова призна, че в тима не са доволни от крайния резултат от двубоите в Лигата на нациите, но представянето на младите състезателки е по-силно в сравнение с други години.

Българките завършиха със само две победи и десет поражения в Лигата на нациите през настоящия сезон.

"Не сме удовлетворени от резултатите като цяло, но играем доста по-добре в сравнение с преди. На полето имаше момичета, родени 2006 година, а това е повод за гордост. Никой не е удовлетворен и на никого не му е приятно, но това е път, който трябва да се извърви", коментира Паскова на пресконференция.

8 Пресконференция на Любо Ганев и Лоренцо Мичели

Тя говори и за отношенията в националния отбор и опроверга твърденията, че е влязла в конфликт със своята съотборничка в националния тим Борислава Съйкова.

8 Пресконференция на Любо Ганев и Лоренцо Мичели

"Съгласна съм с реда и дисциплината в тима. Всеки има вярвания, виждания и приоритети и те се променят. Ние сме една общност, която заедно иска да върви напред. Те са бивши, ние сме настоящи, но ще има и след нас. Ако се обвиняваме и си прехвърляме топката, това е безкрайно грешно. Мерките сега са взети. Ако имаш желание да си в националния отбор отбор и да не си виждаш семейството, правилата са за всичко. Вратата е отворена, но решението го взимаш сам. Не е виновен този или онзи. Всеки си има собствени интереси. Разбрах от моето семейство, че всички пишат разни неща. Безкрайно нелепо е. Може да има напрежение между състезатели по време на мачове, но това е нелепо. Запознах се бегло с това. Нямам представа какви са източниците на всичко това. Искам да сложа край на това, всичко в отбора е прекрасно", каза още Паскова.

Любо Ганев: Не мога да кажа дали договорът на Лоренцо Мичели ще бъде подновен
Любо Ганев: Не мога да кажа дали договорът на Лоренцо Мичели ще бъде подновен
Лоренцо Мичели: Давам всичко от себе си, за да дам нещо позитивно, а не да руша
Лоренцо Мичели: Давам всичко от себе си, за да дам нещо позитивно, а не да руша
Следвай ни:

Снимки: Борислав Трошев

Още от Волейбол

Виж всички