Любо Пенев с обръщение до футболната общественост

Любо Пенев с обръщение до футболната общественост

Любослав Пенев изпрати отворено писмо до медиите, чрез което заяви, че изминалите 14 месеца, в които бе начело на Хебър (Пазарджик), завинаги ще останат в съзнанието му. 

Пенев застана начело на тима през март 2023 и два пъти го спаси от изпадане. Под ръководството на легендарния нападател Хебър се класира на полуфинал за Купата на България за първи път в историята на отбора.

Хебър се раздели с Любо Пенев
Хебър се раздели с Любо Пенев

"Изминаха тежки 14 месеца, в които със сърце и душа ежедневно работих за Хебър както аз, така и моят екип. Написахме история с представянето си и съм горд от всеки един футболист и служител на клуба. Факторите и проблемите, които не позволиха на Хебър да заеме по-високо класиране в шампионата, бяха много и съм ги споменавал многократно. Кризите също бяха от всякакъв характер, но съм щастлив, че с момчетата гледахме през цялото време в една посока и с дисциплина, мъжество и отборна игра спасихме Хебър да не изпадне във Втора лига. 

Специално искам да благодаря на г-н Румен Димитров за усилията, които той положи да издържим до края на сезона. Публиката на Хебър и хората, които идваха на стадиона в Пазарджик, заслужават да виждат отбора си сред най-добрите у нас и им го пожелавам най-искрено. Подкрепата и уважението на феновете, която беше към мен и екипа ми през последните 14 месеца, ще остане завинаги в съзнанието ми."

Благодаря и успех на Хебър (Пазарджик)!

С уважение : Любослав Пенев

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички