Орела: Дано Спартак (Варна) и Доруджа влязат в елита

Срещата Спартак – Добруджа в петък във Варна ще е по-специална за спортния директор на гостите Атанас Атанасов-Орела. Последният е юноша на „соколите“, а впоследствие техен футболист и четири пъти старши треньор. Относно предстоящия сблъсък във Втора лига самият Атанасов призна, че когато стъпи на стадион „Спартак“, отново ще почувства неописуема тръпка, както винаги е било през годините.

Кристиян Колев ще ръководи дербито между Спартак (Варна) и Добруджа
Кристиян Колев ще ръководи дербито между Спартак (Варна) и Добруджа

„Аз съм си спартаклия и такъв ще си остана, но в петък ще се наложи само за едни 90 минути да съм съперник на Спартак, което обаче е част от футбола“, призна Атанасов.

Той допълни, че Спартак има добър отбор и се намира в добро състояние, а отделно ще бъде и домакин и ще се радва на изключителна подкрепа от страна на феновете си.

„Добруджа обаче също разполага със спортно-технически достойнства и играчи с качества, и ако те издържат на напрежението, и ние ще имаме шансове за успех“, добави той.

„Дано Спартак и Доруджа да влязат в елита, за да може на най-високо ниво да гледаме мачове между тях, които са с висок заряд и са очаквани с огромен интерес от феновете на два съседни града“, завърши Атанас Атанасов.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички