От Модена отговориха на Нгапет: Беше наясно със състоянието си

"За всяко действие има винаги противоположно и равно по сила противодействие" е казал великият Исак Нютън. Това в пълна сила това за звездата на Франция Ървин Нгапет, който обвини последния си клуб Валза Груп (Модена) за "нехайството", което са демонстрирали към контузията му, която го съпътства в последните месеци.

Ървин Нгапет: В Модена скриха контузията ми! Сега съм на 50%...
Ървин Нгапет: В Модена скриха контузията ми! Сега съм на 50%...

В отговор на твърденията му президентката на клуба Джулия Габана излезе с изявление, в което напълно отрича казаното от френската звезда".

"Прочетохме с удивление и горчивина изявленията, направени от Ървин Нгапет относно работата на нашия медицински щаб. Обвиненията, отправени от играча, са напълно безпочвени, особено като се има предвид, че нашият медицински и физиотерапевтичен екип е единодушно признат за един от най-добрите в Италия. Просто си помислете, че дори и в най-близкото минало много известни играчи бяха избрали да играят в Модена, само за да се възползват от грижите на нашите лекари и физиотерапевти, за да възстановят от предишни контузии и травми. Навлизайки в дълбините на тези толкова сериозни обвинения, но все пак спазвайки необходимото уважение към играча, подчертаваме, че последният винаги бе своевременно и изчерпателно информиран за физическото си състояние и възникналите проблеми. Във всички сезони, които Нгапет е прекарал в Модена, вниманието и отдадеността, които екипът е посветил на грижата за тялото му, са били безупречни. Следователно сме в противоречие с истината", се казва в изявлението на Габана по повод думите на Ървин Нгапет.

Последвайте канала ни в

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти