Гледай на живо

Битката за седмото място се завърза след нули на "Колежа"

Александър Иванов: Всички сме тук, за да направим нещо добро

След като Общото събрание на БФВ започна с леко закъснение и последва церемония по връчване на специални възпоменателни плакети и книги за клубовете, в ранния следобед се стигна и до финалната му точка - избора на новия управителен съвет.

Мандатът му е за една година, когато изтича този на настоящия председател на УС Любомир Ганев.

Новият УС е редуциран до 17 човека, като нови са двама от членовете спрямо изминалия състав: Александър Иванов - президент на ВК Хебър, и Александър Маджуров - президент на ВК Дея спорт. 

Общото събрание на БФ Волейбол избра нов Управителен съвет
Общото събрание на БФ Волейбол избра нов Управителен съвет

“Мен лично ме мотивира това, че въпреки малкото години, които съм във волейбола, смятам, че натрупах опит, за да мога да предложа и приложа нещата, които имам като виждания и неща, които виждам като липси към момента в управлението на федерацията. Разбира се, моята роля със сигурност ще бъде конструктивна, а не деструктивна, защото се правят хубави неща, но хубавото трябва да се надгражда. Само така с една хубава основа може да постигнем такъв резултат, какъвто всички ние искаме. Всички сме тук, за да направим нещо добро и да помогнем на спорта да се развива в посоката, в която всички искаме да го видим и да го направим утвърден любим спорт на всички”, заяви Александър Иванов.

Снимки: Startphoto

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти